RESİM ŞİİR ve KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU RESİM ŞİİR ve KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Belediyemiz ve Akyazı İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevimizde düzenlenen ilkokullar arası Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasının ödülleri bugün yapılan törenle sahiplerini buldu.

Çocuklarımıza Hayvan sevgisini küçük yaşta aşılamak ve hayvanları sevdirmek adına 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Belediyemiz ve Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilkokullar arası Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasına ilçe genelinden birçok okuldan öğrenciler katıldı. Katılan öğrencilerin yapmış olduğu Resim, Şiir ve Kompozisyonlar okulları bünyesinde dikkatle değerlendirilerek derecelendirildi. Resim, Şiir ve Kompozisyon dalında seçilen ve 1.olan öğrencilere Bisiklet, 2. Olan öğrencilere Mini Tablet ve 3.Olan öğrencilere ise Akıllı saat hediyesi verildi. Yarışmaya eserleri ile başvuran tüm öğrencilere Akyazı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından katılım belgesi ve Akif Adlı sinema filmine ücretsiz sinema bileti verildi.

Program’a Akyazı Belediye Başkanıımız Bilal Soykan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Özdemir, Belediye Başkan yardımcılarımız Mehmet Öztürk, Ali Özer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, daire müdürlerimiz, çok sayıda öğrenci, öğrenci velisi, öğretmenler, belediye personeli katıldı.

Programda açılış ve selamlama konuşması yapan Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan “ Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile düzenlemiş birlikte 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle düzenlediğimiz İlkokullar arası Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmamızla çocuklarımızın ve velilerinin dikkatlerini çekerek onlarda hayvan sevgisi adına farkındalık yaratmak istedik. İlçemiz genelinde 552 öğrencimiz eserleri ile bu yarışmaya katıldılar demek ki onların da böyle bir programa ihtiyaçları varmış. Bu kadar katılım olması bizleri çok sevindirdi. Programa eserleri ile katılan tüm yavrularımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Belediye olarak sizleri davet ettiğimiz bu yerde sahipsiz sokak hayvanlarımız için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya gayret ediyoruz. 2 ay önce hizmete açtığımız ve tüm sahipsiz sokak hayvanlarımızın bakımlarının tedavilerinin yapıldığı bu alanımızı inşallah önümüzdeki yıllarda daha da büyüterek çok daha güzel bir hale getirmek istiyoruz. Bu vesile ile programa tüm katılanlara tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında Birinci olan öğrencilere Bisiklet ödüllerini Akyazı Belediye Başkanınımız Bilal Soykan takdim etti.

Kompozisyon dalında 1. Olan T.O.B.B Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu 7/F sınıfı öğrencisi Zelal Cansu

Şiir dalında 1. Olan T.O.B.B Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencisi Oğuzhan Güler

Resim dalında 1. Olan Ahmet Hasnun Tunçsoy İlkokulu 4/ A sınıfı öğrencisi Zeynep Neva Selçuk

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında 2.olan öğrencilere Mini tablet ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Özdemir ve İlçe Milli eğitim Şube Müdürleri takdim etti.

Resim dalında 2. Olan Öğrenci Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 7/A sınıfı öğrencisi Emine Dönmez

Şiir dalında 2. Olan Öğrenci Nahit Menteşe Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencisi Nilay Karaoğlu

Kompozisyon dalında 2. Olan Öğrenci Nevruz Banoğlu İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Zeynep Şükür

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında 3.olan öğrencilere Akıllı Saat ödülünü Akyazı Belediye Başkan yardımcılarımız Mehmet Öztürk, Ali Özer ve Akbelde A.Ş Genel Müdürümüz Feyzi Bora takdim etti.

Resim dalında 3. olan Kuzuluk Akşemseddin İmam Hatip ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Yüşra ŞENGÜL

Kompozisyon dalında 3. olan Küçücek İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Gökay Gedik

Şiir dalında 3. olan Paris Ortaokulu 5/G sınıfı öğrencisi Deniz Güllü

Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan, programa katılan tüm misafirlerle birlikte Akyazı Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini gezdi. Program günün hatırası adına topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.