SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ ve FESTİVALİ KONUŞTUK…

Akyazı Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Daire Müdürleri ve görevlileri, Oda Başkanları, Muhtarlar ve Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri İLE ilgili vatandaşlarımız katıldı.

Toplantıya; Başta Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz, İlçe Tarım Müdürü Veysel Meydan, Halk Eğitim Müdürü Dursun Ali Yaman, Ziraat Odası Başkanı A. Şener Bayraktar, Akyazı M.Y.O Müdürü Ahmet Tutar, SOYAD Müdürü Sabri Damar, Emekli Öğretmen Saliha Şimşir, Kuzuluk Mahalle Muhtarı Murat Altuntaş, Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Handan Bilgiç ve Belediye Proje Koordinatörü Can Soyhan katıldı.

Önümüzdeki yıl yapılacak etkinliklerin yanında ilçemizin tanıtımına daha da katkı sağlayacak olan Akyazı Festivali ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Çok faydalı fikirlerin üretildiği toplantı sonunda çalışmalara hemen başlanacak ve Kaymakamlık, Belediye ve diğer tüm kurumlar ile beraber elbirliği ile Akyazı’mızın tanıtımına daha da katkı sağlayacağız.