BELEDİYEMİZ TİYATRO TOPLULUĞU TARAFINDAN İKİ FARKLI OYUN GÖSTERİME SUNULDU BELEDİYEMİZ TİYATRO TOPLULUĞU TARAFINDAN İKİ FARKLI OYUN GÖSTERİME SUNULDU

Belediyemiz Sokaktan Sanata Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Ali Baba Müzikali’ ve ‘Monolog Tiyatro Gösterisi’ isimli iki oyun seyirci ile buluştu.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan’ın gençlerin çok yönlü eğitimine olan ilgisi ile oluşturulan Akyazı Belediyesi Sokaktan Sanata Tiyatro Topluluğu uzun süren çalışmalarının ardından hazırladıkları iki yeni oyunla seyirci ile buluştu. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimlere Belediye Başkan Yardımcılarımız Mehmet Öztürk ve Ali Özer’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Sokaktan Sanata Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan oyunlardan ‘Ali Baba Müzikali’ saat 15.00’da seyirci ile buluşurken bu çocuk oyununa aileler ve minikler büyük ilgi gösterdi. Müzikalin ardından ise saat 19.00’da ‘ Monolog Tiyatro Gösterisi’ izleyicinin beğenisine sunuldu. Her iki oyun da izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.