PROJELERİMİZ TEK TEK HAYATA GEÇİYOR PROJELERİMİZ TEK TEK HAYATA GEÇİYOR
İlçe merkezinde başlattığımız ‘Çarşı İçi Güzelleştirme Projesi’nin birinci etabı tamamlandı.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan’ın öncülüğünde ilçemizde başlatılan projeler tek tek hayata geçiyor. İlçe merkezinde başlatığımız ‘Çarşı İçi Güzelleştirme Projesi’nin birinci etabı tamamlandı.

Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan’ın daha yaşanabilir bir Akyazı için başlattığı projeler tek tek hayata geçiyor. Şehir merkezini ilçemize yakışır bir hale getirmek amacı ile Ömercikler Mahallemizde başlatılan ‘ Çarşı İçi Güzelleştirme Projesi’nde birinci etap tamamlandı. Altyapı çalışmaları ile başlayan projede Saski, Türk Telekom, Sedaş ve Agdaş kurumları ile koordineli şekilde, içme suyu hattının yenilenmesi, telefon ve elektrik hatlarının yer altına alınması, yağmur suyu hatlarının döşenmesi çalışmaları gerçekleştirildi.

Şehir merkezindeki altyapı sorununu ortadan kaldıran özenli çalışmaların ardından ise üst yapı düzenlemelerine başlandı. Zemin düzeyle, dekoratif parke döşemesi, sıcak asfalt çalışması ve çizgi işlemleri ile tören alanının yenilenmesinin ardından ‘ Çarşı İçi Güzelleştirme Projesi’nin ilk etabı tamamlandı. Akyazı şehir merkezi yeni görünümüne kavuşurken gerçekleştirilen çalışmalar uzun yıllar bu değişimi bekleyen vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.