01 EYLÜL 2020 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM

AKYAZI BELEDİYESİ

01 EYLÜL 2020 TARİHLİ

MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM

1-Akyazı Belediye Meclisinin 04.02.2020 tarih ve 16 sayılı kararı ile Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisinin 08.06.2020 tarih ve 4/169 kararı ile kısmen onaylanan 1/1000 Akyazı Yeniorman (Ormanşevkiye) Mahallesi1/1000 Ölçekli İmar Planı Revizyonuna ilişkin hazırlanan plan değişikliğine yapılan itirazlar ile ilgili hazırlanan İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi hususu.

2-Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği`ne üye olunması, Birlik Tüzüğünün kabulü ve Birliğe üye seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.

3- İlçemiz Küçücek İstiklal Mahallesinde kadastro çalışmalarında kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere 6 (altı) adet bilirkişi seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.

4-İlçemiz Küçücek Cumhuriyet Mahallesinde kadastro çalışmalarında kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere 6 (altı) adet bilirkişi seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.

5- İlçemiz Dokurcun Mahallesinde kadastro çalışmalarında kadastro ekibi ile birlikte görev yapmak üzere 6 (altı) adet bilirkişi seçimi ile ilgili teklifin görüşülmesi.

Bilal SOYKAN