Acil Durum Konteynırlarını Hastanemize Ulaştırdık Acil Durum Konteynırlarını Hastanemize Ulaştırdık
Kızılay Tarafından verilen konteynırları Belediyemiz marifeti ile hastanemize ulaştırdık

Akyazı Devlet Hastanesinde Korona virüsü izolasyon odası eksikliği üzerine Kızılay’dan temin ettiğimiz konteynırları Belediyemiz tarafından acil durumlarda kullanılmak üzere Akyazı Devlet Hastanesi bahçesine yerleştirdik.

Ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren İşmont Tekstil fabrikası tarafından Belediyemize hibe edilen 3M N95 maskelerden Başhekimimiz vasıtası ile sağlık çalışanlarımızla paylaştık.

Bu vesile ile zor günlerde tüm gayreti ile çalışan başta Sağlık çalışanlarına, Tüm Belediye Çalışanlarımıza, Kurumlarımıza, Sanayicilerimize ve Akyazı Halkına teşekkür ederiz.