12 TEMMUZ 2019 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM

• Belediyemizce Cadde ve Sokakların asfaltlanması ve plent altı binder asfalt beton alımı yapım işi için İller bankası A.Ş’den kredi kullanılması iş ve işlemleri ile ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı’na yetki verilmesi teklifinin görüşülmesi.

• Belediyemizin % 99,82 hissesi bulunan Akbelde İnşaat Taahhüt Yatırım Pazarlama Sağlık Hizmetleri A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyelerini atamak üzere Belediye Başkanı’na yetki verilmesi teklifinin görüşülmesi.

Bilal SOYKAN