AKYAZI BELEDİYESİ JUDO TAKIMI ÖDÜLE DOYMUYOR AKYAZI BELEDİYESİ JUDO TAKIMI ÖDÜLE DOYMUYOR
Zonguldak’ta yapılan Uluslararası Madencilik Kupası turnuvasına katılan Akyazı Belediyesi Judo takımı aldığı yeni ödüllerle Akyazı’yı gururlandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ta gerçekleştirilen Akyazı Judo takımından da 2003,2004,2005,2006 yılı doğumlu sporcuların Yıldızlar ve Minikler kategorisinde katıldığı ve Uluslararası Madencilik Kupası turnuvasında Akyazı Judo takımı ödüller ile geri döndü.

Judo Hocası Pınar Batman önderliğinde başarıdan başarıya ulaşan Akyazı Belediyesi Judo takımı Zonguldak Uluslararası Madencilik Kupası turnuvasından mutlu döndüler. Yapılan turnuvada Yıldızlar kategorisinde Akyazılı sporcular arasında turnuvanın tek birincilik ödülünü Zeynep Serra üstün alırken Irmak Kahveci, Dilan Karakaş, Ebrar Aman 2.lik ödülü Yigit Mert Sarı, Murat Güler, Sümeyye Aman, Emir Uçar, Amina Çoruhlu, Deniz Yabalıoğlu, Ayşegül Gedik, Sudenaz Temel 3.lük ödülü aldılar.

Minikler Kategorisinde ise Betül Yavuz, Yağmur Özcan ve Busenur Avcı 2.lik ödülü Sılanur Akgül ise 3.lük ödülü alarak Akyazı’nın gururu oldular.

Judo Hocası Pınar Batman “Akyazı Belediyesi Judo takımı olarak katıldığımız her turnuvada İlçemizi gururla temsil etmek ve en yüksek başarıyı elde ederek ilçemize dönmeyi hedefliyoruz. Uluslararası Madenciler Turnuvasına Katılımımız için bizden desteğini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Hasan Akcan’a bizlere ev sahipliği yapan Zonguldak Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'e Turnuvada Emeği gecen herkese şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim. Kazandığımız ödülleri bizlerin bu başarısında büyük emeği bulunan maddi ve manevi her türlü desteği esirgemeyen belediye başkanımız Sayın Hasan Akcan başta olmak üzere tüm ilçemize hediye ediyoruz. İnşallah daha başka turnuvalarda yine birçok ödülü ilçemize hediye etmeye devam edeceğiz” dedi

Yıldızlar Kategorisi Ödül alan sporcular

Sporcu Adı